2231022489 ΑΒΕΡΩΦ 5, Λαμια takismax@yahoo.gr
hero image

ΠΡΟΦΙΛΟ Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Μαχαιράς Παναγιώτης, διατηρεί ιδιωτικό δερματολογικό ιατρείο στη Λαμία, από το 2010 και δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα της κλασικής Δερματολογίας, όσο και στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας.
Το ιατρείο του βρίσκεται στο κέντρο της  Λαμίας και διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών πάνω σε οποιοδήποτε θέμα αφορά την κλινική και αισθητική δερματολογία.

Επικοινωνήστε με τον Δερματολόγο για όλα τα θέματα που αφορούν σε κλινική δερματολογία (σημάδια ακμής, αυτοάνοσες δερματοπάθειες, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα), είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα σας, με κύριο στόχο την εύρεση της πιο αποτελεσματικής θεραπευτικής λύσης για κάθε δερματολογικό σας πρόβλημα...

Επισκεφθείτε το ιατρείο του Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου Μαχαιρά Παναγιώτη και εξασφαλίστε την άμεση θεραπεία ακόμη και των πιο δύσκολων δερματολογικών παθήσεων.

Στο ιατρείο γίνεται, επίσης θεραπεία για προβλήματα ψωρίασης, αλωπεκίας, λεύκης...

Παράλληλα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον γιατρό και για θέματα που αφορούν στην νεότερη όψη της επιδερμίδας και την ριζοσπαστική καταπολέμηση των ενδείξεων γήρανσης. Μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον, που διαθέτει όλον τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, αναλαμβάνει εφαρμογές ΒΟΤΟΧ για τη θεραπεία των ρυτίδων προσώπου και τα σημάδια κόπωσης της επιδερμίδας.

Εφαρμόζει ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος για γέμισμα και απάλυνση των ρυτίδων του προσώπου, μεσοθεραπεία για ενυδάτωση προσώπου - σώματος και βελτίωση των ρυτίδων του προσώπου με διαλύματα βιταμινών ή υαλουρονικού οξέος.

 

Ενημερωθείτε για τις θεραπείες που προσφέρονται και κλείστε ραντεβού για μια επίσκεψη στο ιατρείο.

 

Επικοινωνήστε καθημερινά με το ιατρείο που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας και πληροφορηθείτε εκτενέστερα για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί.

 

Δευτερα & Τεταρτη 08.00 - 13.00
Τριτη - Πεμπτη - Παρασκευη 08.00 - 13.00 & 17:00 - 20:00